Erkan Sızarlar (İzmir)

Başlatan serkan bigay, Ara 25, 2005, 15:28

Bottomdweller

Alntı yapılan: "btb200"o headless gitara aşık oldum desem yeridir. ama aklıma takılan bir şey var o gitar nerden akortlanıyor :D

Headless gitar ve baslardaki Steinberger lisanslı sistem köprüden akortlanıyor.

btb200

izmitte bi luthier es bassların saplarının çok çabuk döndüğüyle ilgili bişey söyledi.nekadar doğru bu? neyden olur? nasıl olur?

Sancak

Ben dönen bir ES sapı duymadım görmedim. Lutiyelerin bir birleri ile ilgili söylediklerine pek inanmamak lazım. Bir ara ben de Veli ustaya aracılık yaparken neler neler gördüm duydum. Kardeşi adına benimle irtibata girip kardeşine benimle irtibata geçip aklınca "ajanlık" yapmaya çalışan bile oldu. Lutiye tayfası arasında vardır öyle bir haset, çekememzilik.

yenerr

bende erkan sızarlar var hıc memmun degılım bas gıtardan butun e .s kullanıcıları ellden cıkarmaya calısıyor gıtarlarını

Sancak

Sebebi nedir? Yani neden beğenmiyorsun? Benim tanıdığım ES kullanıcıları arasında satmayı düşünen kimse yok. Bir tek Sercan var o da iki bası tek basa düşürmeye karar verdiğinden.

Racsen

Alntı yapılan: "Sancak"Sebebi nedir? Yani neden beğenmiyorsun? Benim tanıdığım ES kullanıcıları arasında satmayı düşünen kimse yok. Bir tek Sercan var o da iki bası tek basa düşürmeye karar verdiğinden.
Sercan'da yok artık :)

2 basıyla cok mutlu ehhehe

Sancak

Hehe o da kıyamamış. Hala cevabı beklemekteyim bu arada hocam.

yenerr

valla arkadaslar burdan nedersem bos ıstersenız alın bakın gıtara daha onceden e.s gıtar kullandınızmı bende varkı konusuyorum ankaradakı butun e.s kullanıcıları gıtarlarını satıyorlar adanadayım ben ıstersenız sıze satım gıtarımı:)1500 turk lırası bukadar uyguna verıyorum dusunun artık sız aldıgım gıbı duruyor gıtar

yenerr

ınanılmaz bır hayal kırıklıgı yasıyorum bende e.s bas gıtarı cok ıyı bılıyordum hayalımdekı bır bas gıtardı.

l3ittersweet

Alntı yapılan: "yenerr"valla arkadaslar burdan nedersem bos ıstersenız alın bakın gıtara daha onceden e.s gıtar kullandınızmı bende varkı konusuyorum ankaradakı butun e.s kullanıcıları gıtarlarını satıyorlar adanadayım ben ıstersenız sıze satım gıtarımı:)1500 turk lırası bukadar uyguna verıyorum dusunun artık sız aldıgım gıbı duruyor gıtar

bunu yazmak istemezdim ancak aç bir link bakalım 1500 liraya ise alıcısı çıkabilir, kaldı ki gerçekten satma niyetin olsa bu kadar kötülemezdin bence.

bende şahsen pek olumlu düşünmüyorum e.s basları hakkında ama böyle bir tarzda yazman açıkcası herkesin seni "rakip luthier" olarak görmesini sağlar.

Sancak

Alntı yapılan: "yenerr"valla arkadaslar burdan nedersem bos ıstersenız alın bakın gıtara daha onceden e.s gıtar kullandınızmı bende varkı konusuyorum ankaradakı butun e.s kullanıcıları gıtarlarını satıyorlar adanadayım ben ıstersenız sıze satım gıtarımı:)1500 turk lırası bukadar uyguna verıyorum dusunun artık sız aldıgım gıbı duruyor gıtar

Ama bu benim soruma cevap olmamış ki? Zaten böyle dediğin için sormuştum ben sorumu. Tamam kötü de neden kötü? Neresi kötü? Nesini beğenmedin? Tonunu, işçiliğini cilasını, kullanılan ekipmanı, ahşabı mı kuru değil, perdeler mi kötü, action mı düzgün değil bin çeşit sebep olabilir. Senin ki ne. Ben denediğim 3-5 ESden beğenmediğim olmadı açıkçası. Denedim ki konuşuyorum ben de. Denemesem neden konuşayım merak edeyim? ;) Benim buluğum ana iki kusur var, bir cilası daha iyi olabilir estetik açıdan. İki perde demirlerine crowning yapılmaması bir eksiklik, ki bu da çalımı etkileyen bir nokta değil. Senin gerekçelerin neler?

yenerr

bas gıtarın sadece gorunusu guzel kardes mersındemı oturuyorsun getırım gıtarı sana al kendın gor nedeyım artık bass-27-81@hotmail.com ekle benı kım ısterse 1500 verecem ısteseydım gıtarı ovup guzel bır fıyata satardım ama yapamam oyle bırsey soyluyorum gıtar ıse  yaramaz gıtar durdugu yerde sapı attı bukdar kalıtesız olabılırmı

orkemay

gitarı ustasına gotürüp, çozüm aramanız daha doğru  sanırım:)

Tutatsuta

Gitarını satmak isteyen herkes böyle gelsin ustanın başlığında sallasın ne kadar güzel olur değil mi? :D Bir gün ES bas sahibi olursam satmak istediğimde ben de böyle yapacağım. süper fikir vallahi!

:twisted:  :P  :lol:

Racsen

Alntı yapılan: "yenerr"bas gıtarın sadece gorunusu guzel kardes mersındemı oturuyorsun getırım gıtarı sana al kendın gor nedeyım artık bass-27-81@hotmail.com ekle benı kım ısterse 1500 verecem ısteseydım gıtarı ovup guzel bır fıyata satardım ama yapamam oyle bırsey soyluyorum gıtar ıse  yaramaz gıtar durdugu yerde sapı attı bukdar kalıtesız olabılırmı

Sapı attı?

Gitarın seri numarasını söylermisiniz bana? Sap atmak deyiminide açarmısınız :)