M-AUDIO Fasttrack USB

Başlatan , Ekm 22, 2009, 22:59

ryan

Bu ses kartını kullanan fikir sahibi olan var mı acaba? İkinci el olarak satan veya nerede stokta olduğunu bilen varsa sevinirim.

Reklam gibi anlaşılmasın yardımcı olmak adına söylüyorum ama en uygun olarak compelden alabilirsin

sertac

Ben mobile stüdyomda uzun bir süre,Lap top -> M-Audio Oxygen 8 ile kullanmıştım,Çok praik bir ses kartıdır;oyle ağır işçiliklere gelmez;Ama tak kullan mantığında çok basit şekilde iş görür.İşini hakkıyla yapar.Monitör çıkışı (dinleme çıkışından bahsediyorum) pek kuvvetli değildir;Lakin senin işini göreceğini tahmin ediyorum.Üstündeki İnput ile çok rahat bir şekilde,Giriş yapabilir;Ve istediğin gibi bas gitarını kayıt edebilirsin.Compelde en son stok dışıydı,Çünkü M-audio artık üretmiyor ama belk istoklarına yeniden gelmiştir.Denemekte fayda var.İkinci El fiyatları ise,150 TL'yi geçmez.İkinci el de alınabilecek bir alettir.Sevgiler.

funkyroads

bakiniz burada var bir tane...

sertac

Bknz.İlan Tarihi.17 Nisan :)

funkyroads

Vallahi ben orada olan ilanlarin hepsine guncel diye bakiyorum ki ya :) Yani elindeki urunu satan kisi niye kaldirmaz ki ilani? Ben kendi ilanlarimi kaldirdigim icin sanirim sorunsuz goruyorum tum ilanlari. Halbuki ilani kaldirmis olsaydiii...( vizonteleye baglarim ben buradan...)

Pardon :)

Ayrica bu kart icin ozel bir istegin yoksa ya da bu karttan piyasada kalmamissa, muadili olan esi, emu, line 6 marka urunler de vardir ki, muhakkak hepsi isini gorecektir. Fiyatta birazcik daha yukari cikip 300-400 TL arasindaki kartlara bakarsan, oldukca iyi bir mobil urun alabilirsin.

hkutluay

Selamlar,

Fast Track Pro Usb kullanıyorum.. Ev kaydı işlerinde hiç sorunum olmadı. Bu arada ebay den kullanılmış bak derim. 10 günü buluyor gelmesi ama buradakinin yarı fiyatına alabilirsin.