Davul ve kayıt programları

Başlatan , Haz 24, 2010, 02:52

Matic

Ücretsiz hazır  davul partisyonları olan, davul yazması basit olan ve benim üzerime bass kayıt edebileceğim bir program yok mu ?

canbayir

cubase, nuendo üzerinden falan mı?

Matic

cubase netten çekiyorum sorunlu. Grove agent var ama hata veriyor kullanamıyorum

canbayir

Evet netten sorunsuzunu bulmak biraz mesele onların. Ez drummer işini görür sağlıklı bir cubase kurduktan sonra.

Matic

Sağlıklı bir cubase yok varsa elinizde ömleşelim. Cubaseden başka bir çözüm yok mu

1oktay

şu anda kullandığım acid pro3 diye  bir program var evet eski  bir program ama çalışmiçin çok güzel içinde bol miktarda davul ritmi var istediğin ritmi dinleyip çalışabilirsin yada kayıt  yapmak istiyorsan ritme tıklayıpprogramda  işaretliyorsun  bir  kanala dğer kanala bas  kaydı yapmak istediğinde record düğmesine tıkladığında ritmi duyarak kaydediyorsun yanlız ses kartı lazım yaptığın kaydı dinlerken davul ile basın senkronize sorunu ortaya çıkıyor :)) ilk başta bende ne  oluyoruz  üleeeyyn  olmuştum..ses kartı sorunsalı...isterseniz yollayabilirim.....kırık  mırık ama  çalışmada  yardımcı  oluyor  :)))
damlamuzik@hotmail.com

Matic

yardımlarınızı bekliyorum