Bass Guitar TUNER

Başlatan , Haz 07, 2006, 03:41

Artibeus

Madem bilgisayar ortamından söz ediyoruz, yazılacak en doğru yerin burası olacağını düşündüm. Bilgisayara bağlı olarak bas çalışan veya kaydını burada almadan önce tellerden emin olmak isteyenler için (yani benim için) Bass Tuner programı olan birisi varsa herkesle paylaşması kesinlikle harika olur.

Bu tarz ücretsiz programların olduğunu zannediyorum ancak Limewire gibi bir paylaşım programından bulmam mümkün olmadı. Eğer setup'ı elinde bulunan kişi bunu rapidshare ya da hemenpaylaş gibi sitelerden yükleyerek herkesin kullanımına açarsa çok büyük yardımı dokunur.

Aman baslar akortsuz kalmasın!  :?

legacy

Çok basit,çok hassas ve çok kullanışlı olan AP tuner var.

Direkt link :
 http://www.aptuner.com/cgi-bin/aptuner/ftp/apmain/APTunerInstall306.exe

Artibeus

Çok teşekkürler legacy.

Verdiğin linkten hemen indirip programı yükledim bile. Küçük ancak çok da kullanışlı bir program. Ancak başlarken bir registration kod soruyor. Bu kodu girmezsen bir süre sonra program geçersiz kalıyor mu? Yoksa istediğin süre boyunca sadece bu uyarıyı görerek programı kullanabiliyor musun? Yani "evaluate" seçeneğinin esnekliği ne kadar? Bu bir demo program mı, shareware mi yoksa kısmen (winrar'daki gibi küçük bir uyarıyla) freeware mi?

Tekrar teşekkür ederim.  8)

P.S. _ Tabii bu arada elinde AP Tuner 3.06 için paylaşılabilir registration kod bulunduranlar da bu hususta çok yardımcı olabilirler sanırım, herkese sevgiler...

sertac

Bende şöyle bir ekleme yapmak istiyorum;Band in a Box adlı programa sahip arkadaşlar;BB dosya klasöründeki ''TUNER'' exe.uzantılı dosyayı masaüstüne kısayol olarak attıkları zaman gelişmiş bir akort aletine sahip olabiliyorlar;Ben hem studyoda,hem de evde;kayıt almadan önce son hazırlıkları kolayca bu akort aleti ile yapabiliyorum;ve tavsiye ediyorum.

Alntı yapılan: "sertac"Band in a Box
bu programın adı cok geciyor nasıl bir programdır,önerirmisiniz?

saygılar...

ozgn

guitar bass standart E yi seçtikten sonra hiç bir ayar yapmayacağız değil mi?

ewt kesinlikle AP TUNER çok kullanışlı bana da kuzenim yükledi gitarınızın akordunu gerçek akort aletinde gibi çekebilirsiniz...abilerim diyorum çünkü daha 14 yaşındayım ya bildiğiniz bass metodları varsa bana yolluyabilirmisiniz biliyorum bunu forumdaki kitaplıktan araştırabilirim ama bulamıyorum o yüzden size e-mail adresimi vereyim benim msn': skater-murat@hotmail.com şimdiden teşekkürler saolun!:)

keremizgol

ap guitar tuner ın 3.06 versiyonu shareware yani kısıtlı süre kullanabiliyorsunuz. ben bu programın 1.02 versiyonunu kullanıyorum. buyrun link:

http://www.filestock.com/download/download.php?355

ya arkadaşlar AP tuner programı yüklenirken sorun yaratıtor %100 doluyor ama orda takılıp kalıyor çıkışa basıncada kurulmamış oluyor....offf :roll:

sertac

Alntı yapılan: "_silent"
Alntı yapılan: "sertac"Band in a Box
bu programın adı cok geciyor nasıl bir programdır,önerirmisiniz?

saygılar...

Konuyu dağıtmamak için kısaca şöyle diyim;ritmik,Armonik ve Melodik olarak,Bass,Piano,Drums vs.eşliiği yapan stillere göre çalışan bir yazılım.
Suni seslere sahip ama eğiticibir programdır.
Çalıştırmak için cok da iyi bir sisteme sahip olmana da gerek yok.

alligator

Aptuner serial bende mevcut.İsteyene özelden yolayabilirim.