IK Multmedia-Ampeg SVX Vst Efekt Eklentisi'ni kurup kullanan

Başlatan hasan akuzun, Eyl 10, 2006, 14:40

littlebass

IK Multmedia-Ampeg SVX Vst Efekt Eklentisi'ni kurup kullanan arkadaşlar kurulumda sorun yaşıyorum. Lisans alımı yapılmıyor. Yapabilen varsa yardım bekliyorum.

Arpa

O vst bildiğim kadarıyla Syncrosoft firmasının icadı dongle protection'la korunuyor. Usb Dongle olmadan çalışmaz yani.....

littlebass

Usb dongle tam olarak nedir ve nerden bulabilirim? Bunun yanında bir yazılım için donanım ürünü istenmesi saçam. Ama daha saçma olan bir demo program için bunun istenmesi. Demo dediğin herkez kullansın bilgi alsın diye yapılır. Neyse yazılımcı firmayı elştirmeyi bırakıp bana çözüm önerisi olan varsa bilgilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler. İyi çalışmalar...

Arpa

Benim dediğim dongle full versiyon için geçerli. Demonun çalışması için ampeq svx in sitesinde Syncrosoftun kendi licence key olayları var onları yüklemen lazım çalışması için ama ben yüklemedim detayını bilmiyorum.....

littlebass

Full versiyonu Türkiye'ye gelmedi diye biliyorum ben. Demoda da dongle sorunu oluyor. Biraz daha inceliyecem. Yardımın için teşekkürler. İyi çalışmalar...