NEOSOUND FX?

Başlatan erdem uğuz, Ekm 30, 2006, 22:05

avaitor

arkadaşlar bilgisayarıma ses gitardan kayıt yapmak için neosound fx programını yükledim..herşey iyi hoş ama...çaldığımı notayı bir saniye sonra falan duyuyorum..çok sinir bozucu bir durum.aranızda bu programı kullanan varsa ve bununda bi çözümü varsa bana yardımcı olursa sevinir..veya elinde bundan daha iyi bir programı olan arkadaş varsa bana bir cd ye çekip yollayabilir mi?inanın çok yardımcı omuş olursunuz..

sertac

[list:[img]Herkese merhaba;
PC'lerde gecikme dediğimiz ''Latency'' aslında tarihe karışmış olması gerkeiyor ama halen bu tarz sıkıntıları ceken arkadaşlarımızın olduğunu görmek,gerekli ayarları yapmayı unuttuğumuzu aklıma getiriyor.
Neosound fx'i bilmiyorum ama genel latency problemlerini çözmek için ses kartının veya motherboard'un ses kartının güncellenmesi ve ASIO protokulune sahip olması gerkeli;
Bazı anakartların ASIO desteği olmadı için http://www.asio4all.com adresindeki eklentiyi indir ve ses kartınla birlikte,kullandığın programa tanıt;
Gecikme olabildiğince azalacaktır,ama bu programında ayarlarını yapmalısın;çünkü hiç bir ses programı,oyle yukle kullan mantığında çalışmak,hele ki;real time (gercek zamanlı) efektleri kullancaksan başın cok ağrır;
Bu programı indir kur;sorun çözülmezse,tekrar bakarız konuya.[/list:u:[img]