davul programı..

Başlatan erdem uğuz, Ara 20, 2006, 22:39

avaitor

arkadaşlar elinde güzel ritim programı olan varmı..o biryandan çalarken üstüne bas yazabileceğim..böyle bir şey lazım..yardımcı olursanız sevinirim...
  herkeze iyi çalışmalr..

gurme

Fruity Loops'u tavsiye ederim, hazır davul varmı içinde bilmiyorum ama kendin davul yazıyorsun bu programda. böylece gönlünden geçen ritimleri yazarsın, değişik ritimler bulup kendini geliştirebilirsin de. bence bir basçı için faydalı bir program

avaitor

evet biliyorum o programı.ama demo..satıl almak zor biraz...
teşekkür ederim kardeşim.. :wink:

beneklihoroz

hammerhead isminde bi program var içinde kayıtlı bateri ritimleri olmakla eraber istersen sende oluşturabiliyorsun. Üstelik tamamen ücretsiz, www.inndir.com dan bulabilirsin [/img]

bassmonster

Alntı yapılan: "gurme"Fruity Loops'u tavsiye ederim, hazır davul varmı içinde bilmiyorum ama kendin davul yazıyorsun bu programda. böylece gönlünden geçen ritimleri yazarsın, değişik ritimler bulup kendini geliştirebilirsin de. bence bir basçı için faydalı bir program

isteyene yollarım fl5

bass1234

Alntı yapılan: "bassmonster"
Alntı yapılan: "gurme"Fruity Loops'u tavsiye ederim, hazır davul varmı içinde bilmiyorum ama kendin davul yazıyorsun bu programda. böylece gönlünden geçen ritimleri yazarsın, değişik ritimler bulup kendini geliştirebilirsin de. bence bir basçı için faydalı bir program

isteyene yollarım fl5

Bana acilen lazım böyle birşey; stüdyoya bizim tayfayla girdiğimiz zamanlarda davul eşliğinde çaldığım jazz soloların bi anlamı oluyor, lakin tek başıma çaldığım zaman anlamlı cümleler kuramıyorum. Bu açıdan benim için faydalı bir program olacak diye düşünüyorum.

Vallahi bana yollarsan çok sevinirim...  :)

bkotga

arkadaşım groove agent var çok hoş bir proğram şu adresten bulabilirisin http://www.gitarportal.com/Forums-file-viewtopic-t-46.html

sedat

Fruity Loops'u bana da yollarsan sevinirim :)

bass1234

Arkadaşlar, Cubase olmadan da kullanabileceğim bir davul programı arıyorum!
Bu Cubase olmazsa olmaz mı yani... (?)  :roll:

donjuan

8O ŞİDDETLE BEAT CROFTU  TAVSİYE EDİYORUM.. 8O AKUSTİK TONLARINA %90 YAKIN...VE COK KAPSAMLI  EGER PROGRAMI KAVRARSAN ZATEN NE KADAR GERCEKCİ OLDUGUNU GÖRÜRSÜN...

papillon21

tamam güzel tavsiye ediyorsunuzda bari link falan verin arkadaşlar.bi yerlere yüklein setup dosyasını bizde yararlanalım

kirpisan

Fruity Loops eğer hala gönderiyosan benda alabilirim :D