amfimi Pc ye nası bagliyacagım

Başlatan Muratkaan, Eyl 05, 2005, 13:42

FunK-Flea

ya bass amfim var arkasında çıkışlar var DIRECT OUT ve effects loop var bunlar preamp out, amp in bunlardan hangileri pc ye takılıcak , DIRECT OUT erkek cıkısı var mikrofon cıkısı gibi3 sivri yeri var telefon fişi gibi diger 2 si bildihgimiz jack çıkışı

Verisakeet

Direct Out D.i. box baglamak için kullanılan xlr çıkışıdır. Normalde line out olur bununla pc ye baglarsın ancak senin anfinde aynı gorevi preamp out gorebilir. headphones varsa oda anfinin sadece preampını kullanarak kabinini devre dışı bırakır, bu şekilde de bağlayabilirsin.

basadam

Eğer effects loop kullanmıyorsan preamp-out'tan bağlayabilirsin. Kullanıyorsan DIRECT OUT çıkışındaki üç pinden ikisini birbirine lehimleyip kullanabilirsin, hangi iki pindi unuttum.

poyraz

Burda Verisakeet'e katılmıyorum.D.I çıkış balanslı stereo çıkış anlamına geliyor.Amacı DI box bağlamak değildir zaten DI box bu çıkışı elde etmek için kullanılır.(D.I box diye adlandırılan şey aslında preamp değil sadece preamptaki çıkış) Amfindeki Direct out kayıt çıkışıdır.Line out yada headphone out tan farkı kayıt için optimum seviyeye getirilmiş ses seviyesi ve balansı tam olan stereo formatı ile sinyal göndermesidir.Yapman gereken amfiyi uygun kablo yardımıyla burdan bilgisayarına bağlamak.

DeatH_666

Arkadaslar topic i acan funk-flea benim sifreyi kaybettigimden giremioyrum o hesabımdan. Yani simdi sonuc olarak Direct-Out tan pc ye mi baglıyorum??