canlı performansta kulaklıktan monitor almak

Başlatan oğuzcan ünver, Ekm 05, 2005, 14:29

Alntı yapılan: "bass-x"
Alntı yapılan: "_silent"sahnede illaki kulaklıktan monıtor almak şart degil bence ama yinede alınacaksa ben kablosuzlardan yanayım cunku sahnede aman jacklara basmayalım diye sek sek oynuyoruz zaten bide kulaklıgın kablosu bence hic cekilmez..

Ben hic kablolu bir kullanim sekli gormedim zaten...Ki cok mantiksiz,kullanissiz birsey olurdu eger oyle bir sey olsa... :wink:

Ben yukarda resmini gormus oldugunuz kendi elimle yaptigim wireless'i cogu zaman amfimi goturmedigim her yere goturuyorum cok da memnunum...

bencede kablolular kullanışsız olurdu ama yukarıdaki arkadaslar kablolu kullanmayı düşünüyormus.bence ya kablosuzun olacak,ya senin gibi bi tane kablosuz kulaklık yapıcan :D yada monıtor olarak kulaklık kullanmıcan...bu arada aleti iyi yapmıssın tebrik ederm.bi tanede bana yapsana ya :wink:  :)

bass-x

Wireless kullanmayi seviyorum hem jack hem de monitor olarak ama onu yapmak icin cok ugrastim bir daha o kadar zahmete katlanmak istemiyorum hani daha yuksek frekanslar olsa biraz daha kolay olabilirdi ama biz dusuk frekanslarla cok ugrasmak zorunda kaldik bu da beni yildirdi acikcasi saglam bir sey oldu ama cok da zamanimi ve emegimi yedi alcak... :)

Bu sene de jack yapmayi planliyodum vazgectim gittim bir tane Samson Airline aldim... :wink:

yok huseyin saka yapıyorum seni tekrar düşük frekanslarla ugrastıramam wireless hayırlı olsun..

bass-x

Sagolasin darisi basiniza... :)

aftor

bu iş için üretilmiş çok çok pahalı kulaklıklar dışında sadece çalınan notaları duyma amaçlı olarak kullanılabilir.

Merhaba arkadaşlar ..

ben radyo programcılığı yapıyorum sahne üstü gösterilerimiz oluyor..aynı dertten bende muzdaripim ..benim işim çalgı ile değil kendi sesimi duymak için wairless e ihtiyaç duydum...yardımcı olursanız sevinirim ne yapmam gerekiyor fiyatlar çok uçuk ..bi arkadaşımız kendiisi yapmış ..onu kime nasıl yaptırabiliriz ...tüm paylaşımlar için teşekkür ederim şimdiden ...

[img][img][img]
[img]Arial Black:[img] [/font:[img] [img]18:[img] [/size:[img][img][img]arkadaşlar yeni katıldım siteye kulaklık mevzusuna gelince size bir önerim olacak bende kullanıyorum sahnede ve çok iyi tiz ve bas firekans dengelerine sahip bişe uçuk bişe yanıAKG K324P KULAKİÇİ KULAKLIK

-Deri Taşıma Kılıfı ile Birlikte-

PİYASADAKİ EN İYİ KULAKİÇİ KULAKLIK ÜRÜNLERİNDEN BİRTANESİ…

FREKANS ARALIĞI VE SES DESİBELİ İLE DİĞERLERİNDEN AYRILMAKTADIR. :D

TÜRKİYE’DE BİR İLK!

K324P AKG'nin dünyanın en ünlü müzisyenleri tarafından, ödüllü profesyonel kulakiçi dinleme sistemlerinde kullanılan teknolojinlerinden esinlenilmiştir.

AKG'nin bayrak gemisi K 324 P kulakiçi modeli, yüksek kaliteli, geniş spektrumlu sesi, en derin bası kolaylıla temiz bir şekilde sunmaktadır. K324P'nin dizaynı, dışarıdaki gürültüyü üst seviye acoustic inceltici ile engelleyerek daha fazla music detayını farketmenizi sağlar. Ergonomik dizaynı, kişisel komfor ve seçilebilen 3 kauçuk kulak içi adaptörü ile yorulmadan, rahatsız olmadan saatlerce muziğin keyfini çıkarmanızı sağlar.

Minimalist dizaynı kulağınıza hitap ettiği kadar gözlerinize de hitap edecektir!

Özellikler:

* Güçlü, güçlendirilmiş bass ile stereo ses,
    * Sağlanan kulakiçi adaptörler ile kulağa mükemmel uyum
    * Dışarıdaki gürültüyü en iyi şekilde azaltma,
    * İnanılmaz küçük ve ince yapı,
    * 3.5 mm kulaklık girişine sahip, tüm MP3, CD, DVD, MD çalarlar ile uyumludur.
    * Tip: Dinamik
    * Frekans Tepkisi:12 Hz to 23.5 KHz
    * Empedans: 16ohms
    * Hassasiyet: 121 dB SPL/V
    * Kablo uzunluğu: 1.15 m (3.8 ft.) 99.99% oxygen-free
    * Konnektör: Altın kaplama uç ve bağlantılar
    * Giriş ucu: 3.5mm L stili stereo giriş
    *
      Net ağırlık: 3 g (0.11 oz.)

ÜRÜNÜN YANINDA DERİ KILIF HEDİYE OLARAK VERİLMEKTEDİR.

PİYASA FİYATI 80$ CİVARINDADIR. SİZE BU AYRICALIKLI ÜRÜNÜ ÇOK ÖZEL DENEME FİYATI İLE SATMAKTAYIZ.

*** ÜRÜN KESİNLİKLE ORİJİNALDİR. PİYASADA SATILAN SAHTE VE TAKLİT ÜRÜNLERDEN DEĞİLDİR.
TAM BİZİM GİBİ MÜZİSYENLER İÇİN ÇOK İYİ GİTTİGİDİYORDA ARAYIN AKG KULAKLIK OLARAK  :D