kayıtta monitor sesi sonradan geliyor???:S

Başlatan , Tem 08, 2008, 15:42

merhaba arkadaslar cubase kullanıorum kayıt yapıcagım zaman ses sonradan gelıyor kayıt olayında yenı oldugum ıcın forumu ıncelememe ragmen anlayamadım acaba boyle bılmıyen bırıne anlatabılırsenız bu olayı cok sevınırım  :D

ses kartı: m audıo fast track pro

Racsen

Kanalda monitoring yapıyorsunuz sanırım. Ses kartınızında latency si düşük olması lazım. Kartınızın ASIO su seçili mi?

evet asio baglı laptoptan gırıorum o latency ortaya da almıstım m audıo nun control panelınde ne bılım baska program falanda calısmıodu :D  anlamadım cok sınır bozucu bı sey :cry:

Racsen

Alntı yapılan: "AYy_John"evet asio baglı laptoptan gırıorum o latency ortaya da almıstım m audıo nun control panelınde ne bılım baska program falanda calısmıodu :D  anlamadım cok sınır bozucu bı sey :cry:

Bahsettiğim Cubase de ses kartınızını ASIO su mu seçili?

evet evet ben ne yaptıgımı anlatıyım ıstersenız..

ıste dıger ses kartını devre dısı bırakıp onu bagladım neyse cubase ı actım asıo fast track buldu device setup tan baktım total ınput latency ıkısınınde 25.624 audıobay da.. baska secenekte var multımedıa drıver falan yazıo onu ısaretledıgımde 145.011 ınput output 960.000 sonra monıtor u acıp kayıda basmadan caldıgımda ses sonradan gelıo yanlıs bı sey yaptım veya bı sey mı ayarlamam gerekıo? :S

edit: tamamdır arkadaslar 25.624 olan sorunu cozdu. saolun yardım ıcın

marcus

Forum Kuralları'na uygun yazmanı rica ediyorum. Noktalama işaretlerini kullanalım, yazım kurallarına mümkün olduğunca uyalım. Aksi takdirde yazdıklarımızı okumak zorlaşıyor.