Kulaklık Tavsiyesi Sorunsalı

Başlatan , Eyl 09, 2008, 13:40

Arkadaşlar kulaklık alacağım fakat sizin de tavsiyelerinizi öğrenmek istedim.
Amfi' ye bağlayıp kullanmak istiyorum. Fender Jazz Bass Mex. var.
Bir de şunu sormak istedim kablosuz kulaklık tavsiye eder misiniz
yoksa mutlaka kayıplar olur mu?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

ersint79

arastirdigim ve gordugum kadari ile kablosuz kulaklik tv izleyicileri icin yapilmis cunku frekans baslangiclari genelde cok yuksek bir degerden basliyor. adam gibi olanlar da 100 watlik combo fiyatinda. bu yuzden gercekten ihtiyacin yoksa hic yaklasma.

kablolu olarak bugune kadar bas calisirken en memnun kaldigim kulakliklardan biri sony mdr-v300. fiyat performans orani gayet iyi. bunun yaninda sennheiser hd 205 kullaniyorum birkac haftadir o da basarili bir urun. dikkat edilmesi gereken almadan once buyul elektronik magazalarinda mutlaka fiziksel olarak denenmesi gerek, ergonomisi kisiye uygun olmayan kulaklik eziyete donusuyor cunku.

Kablosuz kulaklık kullanmasam da pahalı olması beni soğutmuştu. Kablolu kulaklıklardan Sennheiser kulaklıkların performansları gerçekten harika. Bütçenize göre HD201,HD202,HD415,HD435,HD437,HD465,HD485 gibi modelleri düşünmenizi öneririm...

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar, kafamda biraz daha netleşti gibi.
Şu an Sennheiser' a biraz daha yakınım,
peki fiyat/performans olarak en çok
tavsiye ettiğiniz hangi modeldir?

yakın zamana kadar amfi alacak durumum olmadığı için bilgisayara bağlayıp çalıyorum gitarı ama benim mp3 kulaklığı haliyle yetersiz kalıyor. 50 tl civarında önerebileceğiniz modeller var mı?