Amfiyi bilgisayara bağlama?

Başlatan , Haz 29, 2009, 01:27

Arkadaşlar ben amfiyi bilgisayara bağlamak istiyorum.Pcde kayıt yaparken ne çaldığımı duyamıyorum bu yüzden amfiyi pcyi bağlamak istiyorum hem ton açısından hemde monitör olarak kullanmak için.
Marshall Basstate 65 kullanıyorum,üzerindeki girişleri pcye bağladım teker teker denedim ama olmadı.Ne yapmam lazım yardım edermisiniz?

suny

belki mic veya line in girişi sessiz olarak ayarlanmış olabilir.sağ altta bulunan hoparlör simgesine sağ tıklayıp ses denetimini aç.tam hatırlayamıyorum ama oraları biraz kurcalayınca kayıt ile ilgili bi bölüm var.o bülüme girince mic veye line in altında bulunan "sessiz" kutuları işaretli ise işaretleri kaldır.tabii sen hangi girişi kullanıcaksan onu işaretle.

Racsen

Alntı yapılan: "Bass_Power-X"Arkadaşlar ben amfiyi bilgisayara bağlamak istiyorum.Pcde kayıt yaparken ne çaldığımı duyamıyorum bu yüzden amfiyi pcyi bağlamak istiyorum hem ton açısından hemde monitör olarak kullanmak için.
Marshall Basstate 65 kullanıyorum,üzerindeki girişleri pcye bağladım teker teker denedim ama olmadı.Ne yapmam lazım yardım edermisiniz?

Line out çıkışı varsa ordan çıkıp girebilirsin.

Ayrıca bilgisayara direk girdiğinde de kendini duyabilirsin. Ses kartın ve hangi programla kayıt yaptığın hakkında bilgi verirsen yardımcı olurum.

Alntı yapılan: "suny"belki mic veya line in girişi sessiz olarak ayarlanmış olabilir.sağ altta bulunan hoparlör simgesine sağ tıklayıp ses denetimini aç.tam hatırlayamıyorum ama oraları biraz kurcalayınca kayıt ile ilgili bi bölüm var.o bülüme girince mic veye line in altında bulunan "sessiz" kutuları işaretli ise işaretleri kaldır.tabii sen hangi girişi kullanıcaksan onu işaretle.

evet özelliklerde kaydetme bölümü var ve line-in sonuna kadar kısık kalmış.Şimdi onu açtım ve bir daha deneyeceğim.

Alntı yapılan: "Racsen"Line out çıkışı varsa ordan çıkıp girebilirsin.

Ayrıca bilgisayara direk girdiğinde de kendini duyabilirsin. Ses kartın ve hangi programla kayıt yaptığın hakkında bilgi verirsen yardımcı olurum.

Evet amfide Line out çıkışı var şimdi bir daha deneyeceğim.
Ses kartım creative 5.1 yada 7.1 olcaktı tam hatırlamıyorum.Kullandığım programda Audacity.

Racsen

Kaydetme bölümü değil "çalarken" bölümünde ses kartına girdiğin kanalı açarsan duyabilirsin kendini "kaydederken" de kayıt ettiği sinyal sesini ve hangi kanal olduğunu seçebilirsin.

mikrofonlama da yapabilirsin aslında tabi buna değecek bi mikrofonun varsa