bilgisayara gitarımı nasıl bağlayabilirim ?

Başlatan , Tem 27, 2009, 18:33

gitarım geldiğinde yanında amfiye bağlama için bir kablo geldi fakat kablo bilgisayarımdaki mikrofon girişi için fazla büyük dolayısıyla bilgisayara gitarı bağlayamıyorum ayrı bir kablo mu almam gerekiyor baska bir arac mı gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim

büyük geliyorsa bilgisayarınız uyumsuz demektir, bilgisayarınızı değiştirin

edit: yazmıcaktım ama neyse, daha önceden binlerce defa soruldu bu soru biraz araştırsanız formu bulursunuz. Küçültücü dediğğimiz küçük aletten alıp birlikte kullanıcaksınız

Lord_of_Bass

Alntı yapılan: "gmtial"büyük geliyorsa bilgisayarınız uyumsuz demektir, bilgisayarınızı değiştirin
:D  :D  :D

arastırdım aslında ama bulamadım yinede özür dilerim yardımınız içinde tesekkurler bu arada bilgisayarımıda değistirme imkanım yok :)) ama yinede ilgilendiğiniz için tesekkurler

Lord_of_Bass

Alntı yapılan: "seboist34"arastırdım aslında ama bulamadım yinede özür dilerim yardımınız içinde tesekkurler bu arada bilgisayarımıda değistirme imkanım yok :)) ama yinede ilgilendiğiniz için tesekkurler
http://basgitarist.com/modules.php?Forums&viewtopic&;[img]11595
başlıkta konuyla ilgili cevap vermiştim. sanada yardımcı olur.

nası basardım bilmiyorum ama bu konuyu atlamısım aradığım butun sorulara cevap bulmus oldum cok tesekkurler amfi alana kadar idare edecektir tekrar cok tesekkur ederm

'küçültücü' yüzyılın icadı :D...