amptube 2 kullanımı

Başlatan , Ekm 28, 2009, 13:39

arkadaşlar merhaba öncelikle sormak istedigim konu amptube yazılımında sesi direct donanım ilişkilendirmesiyle aktarıyorum program sinyalaldıgını gösteriyor fakat ne ekolayzırda nede efekt pedallarından sonuç alamıyorum bu yazılımın kullanımına dair bir açıklama yapabilirmisiniz, teşekkürler.

Temel sorunum gainle alakalı gain açıkken ses alıyorum fakat en kısıktayken bile aşırı cızırtılı gain kapalıyken bikere ses alabilmiştim yada mikrofon sesi açık konumda oldugu için bana öyle geliyodu şuan gain kapalıyken ses alamıyorum bu konuda yardıma ihtiyacım var.

Tutatsuta

Malumen gitarını stereo olan girişe mono olarak aktaracaksın. Bu da kanalları atarken sağ/sol giriş ayarını yapmanı gerektirecektir - doğru kanalı bulup sesi aktarman için. Ayrıca ses kartın için ASIO4ALL sürücülerini de yüklemen gerekebilir. (Eğer harici bir kart değil de bilgisayarın kendi ses kartına giriş yapıyorsan)

Sevgiler...

Asio driverları kurulu ama desteklemiyor sanırım ses kartım yeniden deniyecegim onun dışında kanal sorunu konusuna gelince zaten girişi tek kanaldan alıyorum ama gain kısılınca ses alamıyorum.

Tutatsuta

Bilgisayarının özelliklerini yazar ve Amplitube da ayar yaptığın ekranın ekran görüntüsünü buraya koyar mısın? Daha iyi yardımcı olabiliriz belki.

Az önce asio driverlarını tekrar indirdim bu kez driverları gördü şuan gain üzerindende cızırtı almıyorum sorunu hallettim teşekkürler.

Asio ile aşırı cızırtıyı düzelttim fakat gain hala distortion yaratıyor , onun dışında   amfiden aldıgım sesi ne audacityle nede ses kaydedicisiyle kaydedemiyorum bu konuda yardım edebilirmisiniz.

Tutatsuta

Alamazsın.  :)

Cubase vb. profesyonel ses kayıt proğramlarına plug-in olarak kullanabilirsin Amplitube'u. Ya  stand-alone - yani tek başına, ya da dediğim gibi plug-in olarak kullanmak zorundasın.

Sevgiler...