Şarkı yazmak için basit program??

Başlatan Okan Tuncer, Nis 28, 2006, 15:15

basadam

Böyle birşey var mıdır? Track'lere pad'leri, ritm gitarı, davulu filan kendi doldursun, ben akorları, ritmi/tempoyu vereyim sadece. Üstüne de melodiyi kaydedeyim. İstersem loop edebileyim filan.

Amaç gruptaki arkadaşlara "bakın böyle bir fikrim var, haydi geliştirelim" diyebilmek...

PC'de çalışacak ama Mac'de değil...

Racsen

Band in a Box

sertac

Alntı yapılan: "basadam"Böyle birşey var mıdır? Track'lere pad'leri, ritm gitarı, davulu filan kendi doldursun, ben akorları, ritmi/tempoyu vereyim sadece. Üstüne de melodiyi kaydedeyim. İstersem loop edebileyim filan.

Amaç gruptaki arkadaşlara "bakın böyle bir fikrim var, haydi geliştirelim" diyebilmek...

PC'de çalışacak ama Mac'de değil...

Kesinlikle Band İn a Box

Tek yapman gereken;boşluklara Armonileri yazmak ve stili belirlemek;İstersen o melodi de calıyor,solo da atıyor;hatta introları düzenliyor;Jazz-Pop formlarında editleyebiliyorsun.Fazla mekanik elbette ama tam senin anlattığın işi yapacak bir program bu.Pc ile çalışıyor;Üzerine 10.Sürüm itibari ile Audio kayıt da yapabiliyorsun.Güzel bir program.

Springer

Merhaba ben evde Guitar Pro kullanıyorum. Çok da iyi değil tabi ama basit ve iş görüyor. Tek tek tüm enstrümanları yazabiliyorsun.

http://www.guitar-pro.com/