Groove Agent 2

Başlatan Burak, Mayıs 05, 2006, 14:25

buraks19

arkadaşlar bu programa çok acil ihtiyacım var ellinde olanlar uygun bi fiyat karışlığında gönderebilirlermi samsunda oturuyorum...cevaplarını bekliyorum..aciiiiiiiiil :):)

legacy

Emule dede var bu hemde baya bi kullanıcıda emule de deniyebilirsin limewire kazaa ares vs. gibi p2p programlarından rahatlıkla indirebilirsin.

sheehan

ya ben ındırdım lakın yuklemıo lutfen yardım edin ...cubase ın yuklu olması gerekıyomu bende yok cunku

sheehan

yaklasık 700 mb lık bır dosya ındırdım emule den groove agent 2 dıye lakın setup olayına gelınce groove agent 2 yok dıyor bir yardım eli

legacy

Sorun yaşayan msnine kaydedebilir beni d_alper@hotmail.com

sheehan

en sonunda bu programı yukleme serefıne naıl oldum gercekten cok eglencelı bır program bırde cubase cozersem tadından yenmez :)

bkotga

arkadaşlar arayanlar için imzamdaki adres burda paylaşıyorum elimdeki tüm proğramlarıı ve daha fazlasını gir indir www.gitarportal.com

sheehan

cubase de kullanmak ıcın tam olarak ne yapabılırız edinmis olmama ragmen mıdı kanalında output olarak groove agent sectıkten sonra kullanım olayı nasıldır ?dırek loop olarak kullanamıyoruz sanırım...soyle kapsamlı bır cevap gercekten cok lezzız olur.

silentozzy

ne işe yarar bu groove agent ?
ne özellikleri var , neler yapabiliyoruz?

bkotga

abicim bu groove agent 1950 yılından beri bir çok müzik türüne ait davul ritimlerini barındıran bi proğram işte seçiosunuz rock felan sonra o çalıyo kendi çapında sende ona göre çalıyosun gitarını felan yani ben kullanmadım ama arkdaşım söylediği buydu bende siteme koydum güzel bi proğram işe yarar diye