M auido/sb basit kayıt için hangisi?

Başlatan , Eyl 24, 2006, 20:13

Dying_By_Degrees

Öncelikle başlığı okuyan herkese teşekkür ediyorum.Ben şu sıralar yeni bir bilgisayar alma aşamasındayım. Sound blaster live 5 olan eski ses kartımıda değiştirmeye karar verdim ama nasıl bir ses kartı almalıyım tam bilemiyorum. Ses kartını çok az film veya oyun için kullanıcam.Benim için gerekli olan pasif bas gitarımı bağlıyıp cubasede kayıt yapmak. Guitar rig gibi efek programları içinde latency nin yani çaldıktan sonra sesin efekten geçip bana tekrar ulaşma süresinin mümkün olduğu kadar az, hatta mümkünse 0 olması.
Internette bakındıktan sonra sound blasterın X-Fi XtremeMusic adlı kartını veya sizin önereceğiniz bir m audio kartını almayı planlıyorum.Bütçem 150 dolar civarı.
(Mümkün olursa birkaç ayada mxr veya sansamp bass driver almayı planlıyorum bu nedenle ses kartının temiz ve hızlı bir şekilde kayıt yapması benim için önemli)
Cevap veren ve okuyan herkese tekrar teşekkürler

basadam

Ben geçenlerde temiz bir 2. el M-Audio Firewire Audiophile aldım. Daha önce Sound Blaster Audigy kullanıyordum. Aradaki fark gece ile gündüz gibi. M-Audio'dan şaşma derim.