bu sistemle kayıt olurmu?

Başlatan levent korkmaz, Oca 06, 2007, 15:51

guitaRabbit

evde kendi başıma dandikte olsa kayıt yapmak istiyorum.
bilgisayarım bi hayli eski çünkü.

p3,384sdram,40gb hd,64mb ses k. ,bu kadar :D

bu düzenle çok kötüde olsa kayıt yapabilirmiyim?yapılabilirse hangi programı kullanmalıyım?birde zahmet olmazsa adım adım yönlendirebilirmisiniz beni :D
biraz yüzsüzlük edip abarttım ama idare edin :D

sertac

[list:[img]Merhaba;
Sistem biraz eski elbette;ama o döenmlerde de  kayıt yaptığımızı varsayarsak,PC'nin performansını etkileyecek diğer aygıtları kullanmadan bas gitar kayıtları yapman mümkün;
Madem adım adım istiyorsun öncelikle sunu öğrenmemeiz gerekli;Ses Kartın normal bir ses kartı mı?Yoksa Onboard bir ses kartı mı?Ayrıca ses kartınının ASIO desteği var mı?(Eğer yok ise;Virtual bir Asıo driver tanıtmamız gerekecek,aksi halde hiçbir müzik kreasyon programı kayıtlarına cevap vermeyecektir)Ses kartını,Ana Kartını vs. güncelledin mi?
Bir de XP kullanıyorsan eğer http://www.musicxp.net/ adresine gidip,bilgisayaraının muzik için performanslı hale gelmesini sağlayabilirsin;
Ondan sonraki konu Software;Kullanacağın bir kaç software var;ama en yaygını Cubase olduğu için Cubase kullanabilirsin;Senin sistemin ilk çıktığı zamanlarda sanırım Cubase VST 24-32 kullanıyorsuk SX daha çıkmamıştı,ama sanıyorum biraz kassa da SX 2'yi kaldırır diye düşünüyorum;Ram'i biraz daha toparlasan hepten iyi olur ama maden su an bu sistemle çalışıcaz;
Sen önce bunları bir çöz kayıt yapma mevzusuna geri dönelim..
Sevgiler.[/list:u:[img]

guitaRabbit

ok abi ben bunları bi halledeyim sonra devam edelim.tşk.