kulaklık tavsiyesi

Başlatan , Ksm 04, 2007, 16:43

Lord_of_Bass

arkadaşlar, kullandığım kulaklığın bozulması nedeni ile yeni bir kulaklık almayı düşünüyorum ama hepimiz gibi basları çok güzel duymak istediğim için iyi bas veren bi kulaklık almayı düşünüyorum. kulakiçi kulaklıklar çok iyi diyor bazı arkadaşlar ama deneme fırsatım yok. o yüzden bilen birilerinden birkaç tavsiye bekliyorum. şimdiden teşekkürler. :wink:

Kerry

Sennheiser cx-300 denedim cok begendim herşey net,herşey temiz ama uzun süre kullananlar kullanım süresinden biraz şikayet ediyorlar ama iyi bakarsan birşeycikler olmaz.

Birde sanırım bu sennheiserın birde ie-4 diye bir modeli var o bunun üst modeli onuda cok övdüler bi arada bi sennheiser standında denemiştik cok hoşumuza gitmişti.

bass1234

Forumda herhangi bir konu hakkında başlık açarken, uygun başlık ve bölümde olmasına özen gösterelim!

Forumumuzun GENEL bölümünden transfer edilmiştir, başlığı açan arkadaşın bilgisine...

bass-x

Bende aynı sorunu yasadım dun elime ulasti mydukkan'dan bir adet sennheıser MX 500 aldım ve gayet memnunum tavsıye ederım.Herhangı bır sekılde kulaktan cıkma gıbı,dısarıya ses verme gibi,sık sık arızalanma gibi sorunları yok kendi kutusuyla falan geldı bir gozat derim mydukkandaki sennheıser urunlerine...

psilocybin

AKG,Sennheiser gibi tuzlu markalara alternatif ve ekonomik olarak equation audio'nun RP 21 modelini öneririm.20-20000 khz frekans aralığı bulunuyor. Fiyatı 170 ytl civarı olması lazım.Bence göz önünde bulundurulması gereken       bir kulaklık.

bassthebajack_ass

Alntı yapılan: "Kerry"Sennheiser cx-300 denedim cok begendim herşey net,herşey temiz ama uzun süre kullananlar kullanım süresinden biraz şikayet ediyorlar ama iyi bakarsan birşeycikler olmaz.

Birde sanırım bu sennheiserın birde ie-4 diye bir modeli var o bunun üst modeli onuda cok övdüler bi arada bi sennheiser standında denemiştik cok hoşumuza gitmişti.

cx-300 tavsiye etmiyorum arkadaslar, neden derseniz sound güzel ama bir süreden sonra mutlaka bi arıza cıkartıyo etrafımda cok kullanan var hiçbiri memnun değil 2 tane bozdum en azından shure deneyin derim

Alntı yapılan: "aftor"Sennheiser iyidir ama pahalıdır.ekonomik alternatifler arasında bas dinlemek için alacagın kulaklıkta dikkat edecegin baslıca unsur kulalıgın boyutu,yani olabildigince tompul ve kulakları tamamen kapsıyor olmasıdır.(woofer etkisi)bunun yanında kulaklıgın kutusunun ustunde yazacak olan frekans aralıgı onemli.ozellikle dip limit,olabildigince 20 hertze yakın bir veri olmalı.uzakdogu malı kulaklılardaki bu veriler genelde gerçek dışıdır,philips onerebilirm.

dip limit 20 hertzin altında mı olmalı yoksa 20 ye yakın mı olmalı (18 - 19) hangisi tercih edilmeli? behringer hpx400 nasıl bir seçim olur?

khazol

Senheiser hd-202. 45 liraya falan almistim ben.
Cok kalite kulakliktir.