davul programı???

Başlatan , Ekm 13, 2005, 23:33

mmattltd2

keske davul yazmasını bilseydim ama malesef, hazır davul kalıplarının oldugu hatta jazz, funk progressive ritmleri iceren bir program bulabilirmiyim acaba.
bu konuda cok sey bilmedigim icin cok sey istiyo olabilirim :) nette buldugum bi kac wav davul sample'ını cubase'de duzenlemeye calıstım(aynı zamanda cubase'e de yeterince hakim degilim) hem inanılmaz zaman kaybı oluyor benim icin hem de ortaya tatmin edici biseyler cıkmıyo malesef..beni bu konuda bilgilendirebilirseniz sevinirim...

Korax

emule'den sample'lar bulabilirsin.

sertac

Kullanacagin programin adi:GROOVE AGENT;
Sana 1950'den 2000 yilina kadar olan tüm müzik turlerinde,eslik ediyor.tek yapman gereken vst instrment olarak acip,Run tusuna basman.cubase'e hakim olmana da gerek yok.Dene ve Gör.kolay Gelsin.

cuneyt

F r u i t y L o o p s   isimli programda işini görecektir..

mmattltd2

Gr. Agent son derece iyi bir program olmus gercekten,istediklerimi fazlasıyla yapıyo su an,1950-2000 gayet genis bi aralık, hic bir complex tarafı da yok,
cok tesekkurler sertac,
bu arada ark.lar iso dosyasını indirebileceginiz adresi veriyorum,
http://thepiratebay.org/details.php?3239289
fruity loops'u da bi ara bulup denemek istiyorum tabi.
tavsiyeler icin tskler tekrar.

sertac

Gule Gule kullan;sanirim yakinda Groove agnet 2 'de geliyor.Onunda analizini beraber yapariz burada artik..

Korax

fruity loops'la ben besteler bile yapıyorum :D hatta midi klavyem olmadığı için synthları falanda ondan yazıyorum.Biraz farklı fruity loops,kaliteli şeyler elde edebilmen için uğraşmak gerekiyo,davullar fazla zor yazılmıyo gerçi ama yinede,sound uyumu sağlamak zor.

seckinkib

arkadaşım bide Leaftdrum 2.2 var (2.4 te çıktı) davulun tonları biraz yapmacık gelebilir ama önemli olanda o değildir zaten kolay gelsin.. :arrow:

Akita Soul Drum set sayesinde PC ortamında rahatça davul kaydı yapabilrisnz eueuheuhe

bassmancan

dostum groove agent 2 sonunda çıktı tavsiye ederim seni bu konuda fazlasıyla tatmin edecektir. programın tek dezavantajı, cubase sx 3.0 dan aşağı sürümlerde performans vermiyor........

sheehan

verdıgınız lınk ıcın cok saolun

requiem03

slm arkadaslar yeni uye oldum.
 guzel seylerden sozediliyor, menfaatsiz bi paylaşim ortami ne guzel bi form

su bahsettiginiz groove agent 2 programinin download linkinide verseniz nasil olur   :?:

sheehan

usta ben emule paylasım programından ındırdım orda aramayla bulabılırsın..lakın calıstırmada sorun cıkabılıyor ben halen halledemedım

Excalibur

groove agent gerçekten çok çok iyi bir program ama en basit olarak da dvaul kayıt için FL Studio var ( fruity loops) şahsen evde kendi kendime çalıp kaydederken bu programı kullanıyorum çünkü çok çok basit..

reason ı tavsiye ederim hem istediğin tarzlarda sample lar war hemde istediğin bir davul setini seçip yazabilirsin de...